3:26 AM

Foredrag & seminarer

Hvordan kan man best håndtere arbeidsdagens høye aktivitetsnivå? Hvordan kan god kommunikasjon øke trivsel og omsetning? Hvordan kan du prestere enda bedre uten å bruke enda mer energi?

Dette er noen av temaene som Torkel ofte dekker på sine seminarer med bedrifter, foreninger og organisasjoner. Kunder som Evry, Tekna, JCI, Start NTNU og mange flere har alle opplevd de positive tilbakemeldingene og effektene hans metode har høstet fra deltakerne. Dette er ikke et motivasjonsseminar med en kortsiktig energiboost, dette er en pedagogisk og psykologibasert metode som deltakerne vil ta med seg i flere år fremover.

Om du har en oppkommende konferanse, eller bare ønsker å gi dine ansatte eller medlemmer et ekstra gir å gå på kan du kontakte Torkel for flere detaljer og alle spørsmål du måtte ha her:

Obligatoriske felt er merket med *.

Din info:
Din henvendelse:
Bekreftelse.

Du kan også ta kontakt med Torkel på torkel@torkelguttormsen.com.

Få rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få rabatt på kurset!