8:40 PM

Prestasjonsseminar

Prester bedre – med mindre belastning.

Få mer energi, bedre resultater og mindre stress.

competitionHva er det som gjør at enkelte mennesker ser ut til å ha mer energi og flere timer i dagen enn oss andre? Hva er hemmeligheten til de som ser ut til å nesten alltid prestere på topp nivå, og ha energi til overs til å gjøre det igjen og igjen? Hvorfor ser enkelte ut til å aldri være stresset, nervøs eller usikker når det er på tide å prestere? 

Dette er noen av spørsmålene jeg har jobbet med over de siste par årene. I min søken etter svarene har jeg intervjuet og jobbet med høyt presterende mennesker innenfor alt fra idrett og industri, til musikk og film, og sakte men sikkert har et mønster vist seg. Disse menneskene har ofte mye til felles, men én ting som absolutt alle har er dette:

De har sett gjennom misforståelsen om hva som egentlig kreves for å prestere best mulig.

Elementer som trening, gode ressurser, støtteapparat, kunnskap, talent og ferdigheter spiller helt klart en sentral rolle i dine prestasjoner. De skaper grunnlaget for hva du kan klare å oppnå, og dikterer hva som er mulig for deg å gjøre – men prestasjonsforskning fra de siste årene har avslørt at de likevel ikke er de avgjørende faktorene for hvor god prestasjonen din kommer til å bli.

Når trenere og undervisere flest snakker om hva som skal til for å øke prestasjon fokuserer de ofte på hvordan det gjennomsnittlige mennesket kan forbedre sine resultater. I dette seminaret skal vi derimot se på hva de eksepsjonelle menneskene der ute gjør for å nå sine eksepsjonelle nivå. Vi skal se på de statistiske utliggerne, som presterer på internasjonalt toppnivå innen idrett, næringsliv og underholdning, og avsløre misforståelsen som de har sett gjennom men som holder folk flest tilbake.

Noen av temaene seminaret vil dekke inkluderer:

  • Mulighetenes rolle i prestasjon
  • Å maksimere tilgangen til dine egne ferdigheter og kunnskaper når du trenger det
  • Eliminere de negative effektene fra stress, nervøsitet og usikkerhet
  • Den store fra-utsiden-og-inn misforståelsen

Sammen vil disse temaene hjelpe deg øke dine prestasjoner på alle arenaer i ditt liv til det høyeste nivået som din kunnskap og dine ferdigheter tillater.

feseminar

Med en solid rot i forskning og praksis, brukes denne metoden av bedrifter og enkeltindivider verden over.

Over de siste par årene har jeg jobbet med en rekke bedrifter, organisasjoner og individer i Norge og USA for å hjelpe dem til å implementere dette, og resultatene lar aldri vente på seg. Selgere øker sine salgstall med mellom 20 og 30% på bare få dager, idrettsutøvere finner flytsonen langt oftere, og privatpersoner føler seg mer vel og energisk hver dag – alt uten å lære nye ferdigheter eller tidskrevende teknikker.

Etter flere forespørsler over de siste månedene holder jeg nå et åpent seminar om dette. Men plassene er begrenset, og seminaret er ikke langt unna – så enten du ønsker å forbedre dine egne prestasjoner, hjelpe venner, kolleger eller ansatte forbedre sine, eller bare er nysgjerrig på hvordan dette fungerer så anbefaler jeg at du melder deg på så snart som mulig før vi går fri for stoler i salen.

Påmeldingen er enkel, alt du trenger er å betale din påmeldingsavgift og huske på å skrive din epostaddresse i det korrekte feltet under betalingen. Du vil motta en kvittering på betalt påmeldingsavgift på epost, og stå på listen vår når du møter opp til seminar.

 

Seminardetaljer:

Tid: Kl 19:00 – 20:30, 13. januar, 2015.
Deltakeravgift: 495 kroner.

Påmelding til
dette seminaret
er dessverre stengt

Betaler du med bankkort? Trykk linken «Don’t have a PayPal account?» nede til høyre på betalingssiden.