2:02 PM

Om Torkel

Torkel Guttormsen er en anerkjent og ettertraktet foredragsholder, mental trener og forfatter som tilbyr mental trening, seminarer og workshops for både det private og profesjonelle markedet.

I løpet av hans 8 års lange karriere har han jobbet med tusenvis av menn og kvinner på seminarer og workshoper i byer som Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen, Drammen, Narvik og Harstad i Norge, samt Berlin, Amsterdam, Los Angeles og Las Vegas internasjonalt.

I media.

Torkel var forfatteren bak en 4 måneder lang artikkelserie om selvutvikling og kommunikasjon for VG Nett i 2009, hadde sitt eget segment på P3 over seks uker sommeren 2009 og har jevnlig stilt opp i flere andre norske medier siden. Disse innebærer blant annet radiointervjuer med Radio Norge, P1 og P4, artikler i Dagbladet Fredag, VG, Allers og Cosmopolitan, samt to opptredener på Forbrukerinspektørene på NRK som anbefalte hans kurs på det varmeste, et besøk på TV2s God Morgen Norge, og et innslag som coach på TV2 Hjelper Deg. Torkel har også skrevet boken «Skap livet du alltid har drømt om» som ble utgitt av Aschehoug forlag sommeren 2012 og som fikk fantastisk kritikk fra leserne helt fra første stund.

Torkels kundeliste inkluderer på det private alt fra spellemann- og amandavinnere til norske toppidrettsutøvere, bedriftseiere og ledere, studenter, lærere og arbeidsledige, og alt fra internasjonale multimillionersbedrifter til små lokale firma, organisasjoner og foreninger innenfor næringslivet.

Torkels mentale trening og undervisning har blitt ensbetydende med resultater, og han er høyt ettertraktet både som foredragsholder og mental trener.

Formell utdanning:

Torkel har en bachelorgrad i samfunnsvitenskap med fordypning i psykologi og idrettsvitenskap, en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk, alle gradene tok han i løpet av sine seks år som student ved NTNU i Trondheim. I tillegg har Torkel en lang liste sertifiseringer fra kurs innen coaching, kommunikasjon, konflikthåndtering og psykologi.

 

Personlig:

Torkel lever det han underviser i, nemlig å bygge det beste livet du kan tenke deg og leve det fullt ut.

Torkel nesten 4km over havoverflaten på Volcán Acatenango i Guatemala.

Torkel nesten 4km over havoverflaten på vulkanen Acatenango i Guatemala.

Reising står høyt på listen over lidenskaper, og Torkel har reist mye rundt i Asia, Europa og de amerikanske kontinentene i søken etter eventyr, spennende mennesker, ny kunnskap og ny erfaring. Han har jobbet som frivillig i Afghanistan, studert spansk og klatret vulkaner i Guatemala, sovet i hengekøyer i Kambodsja, padlet kajakk i Laos, gått seg vill i jungelen i Thailand, dykket med hai i Indonesia, levd i luksus i Las Vegas og skrevet bok i Los Angeles – for å nevne noen av hans favoritteventyr. Alt mens han driver sin egen suksessfulle coachingbedrift hjemme i Norge.

Når han er hjemme på norsk jord bruker han mesteparten av sin tid og energi på mental trening og undervisning, og er enten å finne i sitt hjem i Oslo eller på reisefot rundt om i landet for å jobbe med mennesker, bedrifter, organisasjoner og foreninger. Hans lidenskapelige ønske om å hjelpe andre få mer ut av livet og hverdagen driver han stadig fremover i sin egen utvikling, og fører til at han stadig jobber på nye prosjekter og reiser til nye steder for å jobbe med spennende mennesker.

Ta kontakt med Torkel her om du vil slå av en uforpliktende prat om hva han kan gjøre for deg eller din bedrift:

[easy_contact_forms fid=1]