Invitasjon til boklansering!

Hei folkens!

Som de mest observante av dere kanskje allerede har fått med dere, har jeg nå fått min nye bok «Skap livet du alltid har drømt om» lansert hos Aschehoug forlag. Boken er allerede tilgjengelig på nettbutikker som for eksempel her hos bokkilden.no, og er også på tur ut i hyllene hos dine lokale bokforhandlere i løpet av de neste dagene og ukene (og om de ikke har den når du går for å kjøpe den, så husk på å be dem bestille den;).

Som seg hør og bør har vi selvsagt også planer om en boklanseringsfest i forbindelse med denne boken. Her blir det gratis velkomstdrink til de 30-40 første oppmøtte, muligheter for signaturer i ditt eksemplar av boken, og kanskje aller viktigst; fantastiske muligheter for å bygge nettverk og bli kjent med andre mennesker som er interessert i å jobbe med å ta de neste store stegene for å utvikle sitt liv til det enda bedre!

Så kom og bli med! Detaljene finner du på vårt åpne facebookarrangement her: http://www.facebook.com/events/255316707905132/

 

Så om du liker det jeg tidligere har skrevet om her på bloggen og er interessert i en bok som ikke bare gir deg mer kunnskaper om emner som selvtillit, utvikling av ferdigheter, håndtering av andre mennesker og mye mer, men også gir deg praktiske steg-for-steg oppgaver på hvordan du selv kan ta kontroll over alle disse emnene, anbefaler jeg at du sjekker ut boken min.

 

Og om du kommer på boklanseringsfesten håper jeg du tar deg tid til å hilse på meg og la meg få vite også hva du synes om denne bloggen!

 

Vel møtt, og vel lest!

 

-Torkel-

Få rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få rabatt på kurset!