Hvert sekund teller..

En av mine tidligere kursdeltakere postet den følgende videoen på Facebook, og jeg synes det er en av de beste kortfilmene jeg har sett, budskapet er klart, og videoen er rett og slett vakkert utført:

 

 

Det er ikke så mye jeg kan si som ikke denne lille videoen sier. Men jeg vil gjerne understreke viktigheten av å være bevisst på at alle valg du tar i de små øyeblikkene i livet ditt er med på å styre hvilken retning det tar. Enten det handler om å si hei til en person du synes er tiltrekkende, eller det er noe så enkelt som å velge å la være å plukke med deg cola og godteri fra butikken, ta trappene i stedet for heisen eller si ja til å prøve noe nytt, så er alle disse små valgene det som styrer fremtiden vår.

Vi mennesker har en tendens til å ha sterke vanestyrte preferanser i hvordan vi tar våre valg, og som vi vet fra før så er det dine vaner som skaper ditt liv. Er du flink til å ta vare på alle de små sekundene? Tar du de mulighetene som kommer din vei når du ser dem?

Få det beste ut av alle dine 86 400 sekund om dagen, og neste gang du står over for noe som i øyeblikket virker som et lite men spennende valg – husk denne videoen.

 

-Torkel-

Gratis minikurs!

Har du hørt om vektssonen før? Det har nemlig kun rundt 1% av mine klienter. Men etter de lærer seg om den endrer alt seg, og de fleste opplever langt raskere fremgang enn noen gang før.

Klikk her for å se min gratis online vekstsonetrening nå, og om 20 minutter vil livet ditt begynne å endre seg!