Før jeg dør, vil jeg _____.

I dag vil jeg dele med dere en video fra et av mine favorittsteder på nett, TED.com. Denne videoen er av en 6 minutter lang prat kunstneren Candy Chang delte på en TED-konferanse i sommer, hvor hun snakker om et prosjekt hvor hun lagde en tavle på en vegg av et forlatt hus, hvor hun ba folk skrive hva de ville gjøre før de døde.

Spørsmålet handler ikke nødvendigvis om de store målene i livet, men mer om de små drømmene. De tingene vi bare må få gjort før vi dør.

Det er en rørende og morsom video på en gang, og den stiller et spørsmål som vi alle burde tenke over. Og ikke bare burde vi tenke over dette spørsmålet, men også finne ut når og hvordan vi skal gjennomføre svaret. Ikke tenk for stort i dette tilfellet, tenk på de små tingene, tenk på den ene tingen du vil se tilbake på når livet er over som vil få deg til å smile bredt – fordi du gjorde det.

 

Hva vil du gjøre, før du dør?
(Og del det gjerne med oss i kommentarfeltet.)

Få rabatt på mitt kurs om sosial selvtillit og kommunikasjon!

I dette kurset vil du lære hvordan du kan føle deg selvsikker i enhver situasjon, hvordan du kan lese og forstå andre bedre enn noen gang før, og en haug med samtaleteknikker som vil hjelpe deg få mer ut av dine interaksjoner og forhold.

Klikk her for mer informasjon, og for å få rabatt på kurset!