5:16 PM

For bedrifter

Foredrag & seminarer   –   Workshops & kurs   –   Langsiktig oppfølging

Hvordan kan bedre kommunikasjon eller økt prestasjon hjelpe din bedrift?

Muligheten til å få kursing på noe som går litt ved siden av det vi vanligvis gjør, men som likevel viste seg å være så veldig relevant, ble ikke bare satt pris på, men førte helt uventet til en bedre arbeidshverdag, i hvert fall for meg. - Terje Sande

Muligheten til å få kursing på noe som går litt ved siden av det vi vanligvis gjør, men som likevel viste seg å være så veldig relevant, ble ikke bare satt pris på, men førte helt uventet til en bedre arbeidshverdag, i hvert fall for meg.
– Terje Sande

De åpenbare fordelene ved å hjelpe sine medlemmer eller ansatte fungere bedre i samspill med hverandre og i møte med kunder, samt prestere på høyest mulig nivå til enhver tid uten å legge ekstra belastninger på dem det gjelder er vel tydelige for alle. Forbedret samarbeid, økt omsetning eller økte resultater, bedre arbeidsmiljø og økt trivsel er bare noen av punktene de fleste tenker på.

Men i tillegg til dette kommer det en rekke fordeler som kanskje ikke er åpenbare med det første øyekast. I sitt arbeide med organisasjoner, bedrifter og privatpersoner i en rekke land siden 2008 har Torkel lagt merke til flere bi-effekter av dette som viser seg å være enormt fordelaktig for hans oppdragsgivere.

Noen av disse bi-effektene inkluderer en økt endringsvillighet i bedriften eller organisasjonen som et resultat av bedre kommunikasjon og en større trygghet og selvtillit blant de ansatte. Dette gjør bedriften mer fleksibel, mer tilpasningsdyktig i markedet sitt, og mer imøtekommende for innspill fra ledelse eller kunder. Økt kreativitet hos de ansatte kommer ofte også som et resultat av den økte tryggheten og selvtilliten, samt forbedret samarbeid. En større vilje til å gi det lille ekstra dukker opp hos nesten alle, de fleste opplever en økt lojalitet til sin arbeidsgiver, og kanskje aller viktigst: De ansatte rapporterer ofte om økt trivsel og bedre forhold i sitt privatliv også, som selvsagt smitter over på deres arbeidshverdag.

Ta gjerne en titt på sidene om økt prestasjon eller bedre kommunikasjon, og om du ønsker å ta kontakt med Torkel direkte kan du gjøre det under her enten du og din bedrift eller organisasjon ønsker å snakke om muligheten for et seminar, personlige utviklingssamtaler for de ansatte eller langsiktig jobbing og workshoper.

Kontakt Torkel
på vegne av din bedrift

Se hva noen av Torkels tidligere bedriftsklienter sier:

line

jci«Torkel Guttormsen er en kunnskapsrik og engasjerende kursholder. Samtlige deltagere hadde et positivt helhetsinntrykk av helgen.

De følte bestemt at verktøyene de fikk på kurset kunne gjøre det lettere å mestre en del utfordringer i hverdagen. Med dette vil vi på det varmeste anbefale Torkel Guttormsen som kurs/foredragsholder.»
– Elisabeth-Diana Åshagen, President JCI Evolution Trondheim

line

start«Både arrangøren og publikum var svært fornøyd kvaliteten på foredraget til Torkel Guttormsen. Torkel presenterte temaet sitt på en morsom og engasjerende måte. Publikum kjente seg godt igjen i flere av scenariene han la frem og resultatet ble en lett og god stemning i salen. Tilbakemeldingene i etterkant har vært utrolig positive. Det er flere som har uttalt at Torkel Guttormsen var en positiv overraskelse og at foredraget var lærerikt og inspirerende.

Vi har fått svært positive tilbakemeldinger på Mixer og er veldig fornøyd med Torkels bidrag til å sikre et profesjonelt helhetsinntrykk. Vi i Mixer vil absolutt anbefale Torkel Guttormsen som foredragsholder!»
– Linn Emelie Schäffer, Prosjektleder Mixer, Start NTNU

line

tekna«Torkel Guttormsen har holdt flere kurs for Tekna sin Yngres Forum-avdeling; dette er medlemmene under 37 år. Det var 30 plasser på det første kurset, og siden det var over 40 på venteliste for det, bestilte vi et nytt kurs som det også ble venteliste på.

Kurset engasjerte deltakerene som kom med mange spørsmål og innspill om egne opplevelser underveis. Kurset tok for seg flere felter innenfor selvutvikling som egohåndtering, hvordan ta kontroll over eget liv, samtaleteknikker, nettverksbygning for å nevne noen. Han hadde tid til å gå bra inn på alle emnene. Vi har kun fått gode tilbakemeldinger på kurset.»
– Eivind Krystad, Leder Yngres Forum, Tekna

 line

«We have used Torkel as a coach and speaker several times at company retreats or for employees who wanted help performing at a higher level. He’s become the go-to guy for us to help reduce stress, improve communication and troubleshoot issues for us, and he also delivers entertaining and insightful talks that we have come to look forward to.

I would recommend him for any business that want to get a little more out of their employees, or who simply wants to treat their people to fun and educational seminars.»
– John Roberts, CEO, Trillian Inc.